onsdag 30 november 2011

Inte vilken 1:a advent som helst...

Det blev en extra speciell första advent i år...

... Vi blev nämligen föräldrar till världens finaste grabb! Vi är så stolta och kan inte låta bli att visa upp honom för er men det här inlägget blir det enda i sitt slag.

Just nu myser vi på bb men imorgon ska jag och lillskrutt äntligen åka hem. Pappan är hemma och fixar sånt som måste fixas. Tydligen så måste man betala räkningar osv trots att man precis fött barn! Egendomligt...

Tänk att vi ska ta med oss denna underbara lilla gosse hem. Tänk att han är vår!

8 kommentarer:

  1. Underbara, fina, härliga, fantastiska lilla pojk!! Vad härligt för er att komma hem, en hel familj hemma i lyan! Grattis igen och ännu en gång, som jag längtar att få träffa honom och er :) puss

    SvaraRadera
  2. Åhhhh vad roligt!!! Grattis!!! Hoppas ni mår bra allihop!! Passa på och mys och njut nu! Kram

    SvaraRadera
  3. åh, han e ju så fiiin =) tänk att det var en sån liten sötis i din mage... helt galet.. på ett väldans bra sätt =) (tusan nu kommer det glädje tårar igen) massor med kramar till alla tre <3

    SvaraRadera
  4. grattis igen, till er båda! vilken liten gobit! ser fram emot att träffa er alla tre :-)

    SvaraRadera
  5. Tina: Känns galet att ha en till person i sitt hem. Hur underbart som helst! Längtar efter att få träffa dig med! Får se till att ses snart! puss!

    Caylah: Tack så mycket! Vi mår fint! Lillgrabben är lite gul vilket gjorde honom slö i början men idag tog vi prover och värdet hade gått ner. Så nu ska det gula matas bort! :) kram!

    Emma: hihi, ja det är så svårt att förstå att det är han som legat där inne hela tiden! ska bli kul att ses sen när vi landat! kramar!

    Sandra: tack så mycket! hoppas verkligen det inte dröjer alltför länge tills vi ses. Såg att du var i stan idag. Kom tillbaka snart igen!

    SvaraRadera
  6. ja, jag var över dagen igår för mammas disputation. var inte så mycket tid över till annat dock. visste inte om ni var hemma än heller.. men det blir nog nåt snart igen! :-)

    Doppler är nog en bra efter-bb-bok. rolig och lätt! ;-)

    SvaraRadera